Minusta sanottua

”Tunnen Minnan ahkerana, aikaansaavana ja välittävänä päättäjänä. Hän ajaa sydämellä lapsille parempaa tulevaisuutta, tasokasta opetusta ja vanhuksille huolenpitoa. Olemme tehneet yhteistyötä Kirkkonummen luontohelmien, kuten Porkkalan suojelussa. Hänen tarmoaan tarvitaan asioiden ajamiseksi!

Toivon, että Minna saa luottamuksenne jatkaa hyvää työtään Kirkkonummen valtuutettuna. ”

-Johanna Karimäki, kansanedustaja (vihr)

Johanna Karimäki

”Minulla on ollut ilo tehdä Minna kanssa yhteistyötä Kirkkonummen kunnanvaltuustossa useamman kauden ajan. Yhdessä olemme edistäneet kestävää rakentamista sekä mm. kestävään kehitykseen ja päivähoitoon liittyviä asioita.

Minna perehtyy asioihin ja on yhteistyökykyinen. Hän on myös välittävä ja lämmin ihminen. Toivon että yhteistyömme jatkuu tuleviasuudessakin!”

Anders Adlercreutz, kansanedustaja ja kunnanvaltuutettu (rkp)

Anders Adlercreutz

”Minna on hyvä ystäväni ja on ollut ilo tehdä kuntapolitiikassa yhteistyötä yli kuntarajojen. Yhdessä olemme edistäneet mm. Reilua kauppaa ja pieneltä osin olen ollut tukemassa Minnan ja kumppaneiden vaikuttavaa työtä Porkkalan kansallispuiston puolesta.

Meille molemmille on tärkeää lähiluonnon säilyttäminen ja hyvän arjen turvaaminen. Arvostan Minnan tapaa tehdä politiikkaa rakentavasti ja asukkaita kuullen. Siksi voin lämpimästi suositella Minnaa jatkokaudelle Kirkkonummen kunnanvaltuustoon.”

-Tiina Elo, Vihreä valtuutettu ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja

Tiina Elo

”Tunnen Minnan kunnanvaltuustosta ja Reilu Kirkkonummi työryhmän puheenjohtajana. Hän käy myös ohjauksessani kuntonyrkkeilyssä. Hän on rehellinen, luotettava ja hänellä on oikeat arvot.”

-Amin Asikainen, mestarinyrkkeilijä, valmentaja

Amin Asikainen