Minusta sanottua

Toimiessani HUSin toimitusjohtajana opin tuntemaan paljon luottamushenkilöitä. Heidän tehtävänsä on erittäin tärkeä mutta usein vaikeakin. Luottamusehtävässä onnistuminen vaatii perehtyneisyyttä, osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Minna Hyks-lautakunnan varapuheenjohtajana oli juuri kuvauksen mukainen. Voin huoletta suositella häntä aluevaltuustoon.

Juha Tuominen, HUS ex-toimitusjohtaja

Juha Tuominen

Itselleni oli tärkeää ehdokkaan kokemus niin kentällä asiakastyössä kuin hallinnossa.
Tiedän Minnan sitoutuneisuuden yhteiskunnan asioiden parissa jo kahdeksan vuoden takaa. Olen henkilökohtaisesti nähnyt Minnan uutteran työn tavoitteidensa puolestapuhujana. Minna kohtaa pienenkin ihmisen tarpeet suurella sydämellä, tarvittaessa lujasti asiaan perehtyen, rautaisella ammattitaidolla.

Maarit Heinonen, omaishoitaja, puheterapia-asiakkaan äiti

Maarit Heinonen

Sairaanhoitopiirin valtuustossa ryhmänsä johtajana Minna Hakapää osoitti poikkeuksellista kykyä hoitaa keskeisiä päätettäväksi tulleita asioita. Hän muunmuuassa teki aloitteita, jotka ratkaisevasti vaikuttivat sairaanhoitopiirin toimintaan. Sekä omassa työssään että päättäjänä hän näyttää ehdokkaalta, jolla on parhaat mahdolliset edellytykset toimia uuden hyvinvointialueen päättäjänä niin, että myös edessä oleviin vaikeisiin kysymyksiin löydetään hyvät ratkaisut, sekä kuntalaisten että alueen osalta.

Pertti Panula, lääketieteen ja kirurgian tohtori

Pertti Panula

Arvostan toimivaa ja laadukasta julkista terveydenhuoltoa. Haluan sote-asioihin  perehtyneen, osaavan ja luotettavan päättäjän aluevaltuustoon. Siksi äänestään Minnaa.

Helena Miettinen, erikoislääkäri 

Helena Miettinen

Minna on viisas ja kuunteleva ystävä ja poliitikko. Ammattilaisena hän tuntee terveydenhuollon arjen ja haasteet, ja on toiminut aktiivisena jäsenenä HUS-valtuustossa. Sairaanhoitajana arvostan sitä, että hän pitää hoitotyöntekijöiden puolta ja ajaa haavoittuvimpien ryhmien asiaa. Äänestämällä Minnaa, voin luottaa siihen, että päättäjäksi saadaan palvelujärjestelmän tunteva, yhteistyökykyinen, luotettava korkeasti koulutettu vastuullinen ihminen.Minna on yhteistyökykyinen, luotettava, korkeasti koulutettu ja vastuullinen ihminen.

Katriina Eronen Sairaanhoitaja ja hoitotyön kliininen opettaja, HUS

Katriina Eronen

”Tunnen Minnan ahkerana, aikaansaavana ja välittävänä päättäjänä. Hän ajaa sydämellä lapsille parempaa tulevaisuutta, tasokasta opetusta ja vanhuksille huolenpitoa. Olemme tehneet yhteistyötä Kirkkonummen luontohelmien, kuten Porkkalan suojelussa. Hänen tarmoaan tarvitaan asioiden ajamiseksi!

Toivon, että Minna saa luottamuksenne jatkaa hyvää työtään Kirkkonummen valtuutettuna. ”

-Johanna Karimäki, kansanedustaja (vihr)

Johanna Karimäki

”Minulla on ollut ilo tehdä Minna kanssa yhteistyötä Kirkkonummen kunnanvaltuustossa useamman kauden ajan. Yhdessä olemme edistäneet kestävää rakentamista sekä mm. kestävään kehitykseen ja päivähoitoon liittyviä asioita.

Minna perehtyy asioihin ja on yhteistyökykyinen. Hän on myös välittävä ja lämmin ihminen. Toivon että yhteistyömme jatkuu tuleviasuudessakin!”

Anders Adlercreutz, kansanedustaja ja kunnanvaltuutettu (rkp)

Anders Adlercreutz

”Minna on hyvä ystäväni ja on ollut ilo tehdä kuntapolitiikassa yhteistyötä yli kuntarajojen. Yhdessä olemme edistäneet mm. Reilua kauppaa ja pieneltä osin olen ollut tukemassa Minnan ja kumppaneiden vaikuttavaa työtä Porkkalan kansallispuiston puolesta.

Meille molemmille on tärkeää lähiluonnon säilyttäminen ja hyvän arjen turvaaminen. Arvostan Minnan tapaa tehdä politiikkaa rakentavasti ja asukkaita kuullen. Siksi voin lämpimästi suositella Minnaa jatkokaudelle Kirkkonummen kunnanvaltuustoon.”

-Tiina Elo, Vihreä kansanedustaja

Tiina Elo

”Tunnen Minnan kunnanvaltuustosta ja Reilu Kirkkonummi työryhmän puheenjohtajana. Hän käy myös ohjauksessani kuntonyrkkeilyssä. Hän on rehellinen, luotettava ja hänellä on oikeat arvot.”

-Amin Asikainen, mestarinyrkkeilijä, valmentaja

Amin Asikainen